به مجموعه اقداماتی که برای خودکارسازی، پیکربندی، هماهنگی، اعمال تنظیمات و مدیریت سرویس‌ها انجام می­شود، Orchestration می­گویند. به بیان دیگر، Orchestration با ارائه ابزارهایی، مدیریت وظایف و روندهای کاری پیچیده را ساده می‌کند.

هر اندازه سامانه‌های نرم‌افزاری و سرویس‌های بکار رفته بزرگ‌تر، پیچیده‌تر و نیازمند انجام کار بیشتر باشند، مدیریت تمامی اجزای آن مشکل‌تر و طولانی‌تر می‌شود. اینجا همان مرحله‌ای است که نیاز به خودکارسازی وظایف و تنظیمات، بشدت احساس می‌شود و Orchestration اهمیت خود را نشان می‌دهد.

Payment Orchestration، فرآیند یکپارچه‌سازی و مدیریت ارائه‌دهندگان خدمات پرداخت، خریدارها و تجمیع حساب­ها در نزد بانک‌های مختلف را در یک لایه نرم‌افزاری واحد و یکپارچه هماهنگ و تنظیم می‌کند. نرم‌افزار Payment Orchestration پردازش کامل پرداخت را از اعتبارسنجی، مسیریابی تا تسویه‌حساب را اجرا می‌کند.

لایه هماهنگ‌سازی پرداخت POL (Payment Orchestration Layer) حساب‌های کاربر و پذیرنده، خریدارها، ارائه‌دهندگان پرداخت، خدمات کشف تقلب و غیره را برای شروع، تأیید، مسیریابی و پردازش تراکنش‌های مربوط به آن بازیگران جمع‌آوری می‌کند. علاوه بر این، فرآیندهای پرداخت مانند تسویه‌حساب، صورتحساب، پرداخت‌ها و گزارش را مدیریت می‌کند.

بنابراین، یک لایه سازماندهی پرداخت به عنوان نقطه ورود و هسته یک سیستم پرداخت عمل می‌کند. این رویکرد به شدت با PSP های متعدد و جداگانه متفاوت است. پلتفرم‌های تجارت الکترونیک، ارائه‌دهندگان خدمات آنلاین و فروشگاه­های حضوری و غیرحضوری نیازی به ادغام هر PSP و هر خریدار جداگانه ندارند. در عوض، آن‌ها می‌توانند API یکپارچه لایه هماهنگی پرداخت را مصرف کنند و از پیچیدگی یکپارچه‌سازی کمتری بهره‌مند شوند. علاوه بر این، یک POL نگهداری و توسعه بیشتر سیستم را برای صاحبان پلتفرم و برای پذیرندگان ساده می­کند. در همین راستا، تعامل با ارائه‌دهندگان خدمات شخص ثالث را تسهیل می‌کند.

در سال­های اخیر، ارائه خدمات اعتباری در زمان و نقطه خرید در کنار خدمات نقدی جزء جداناپذیری از پلتفرم­های تجارت الکترونیک، فروشگاه­های حضوری و غیرحضوری محسوب می­شوند. مشتری پس از انتخاب محصولات و تشکیل سبد خرید، از بین روش­های متنوع پرداخت، پرداخت اعتباری را انتخاب کرده و چنانچه مشتری مانده کافی در کیف پول اعتباری داشته باشد، با کسر مبلغ خرید از کیف پول اعتباری، امکان خرید برای مشتری میسر می‌شود؛ در غیر این صورت، مشتری با ورود به فرایند درخواست اعتبار، کیف پول اعتباری خود را شارژ می‌کند.

  • سيستم مديريت مشتریان (CMS)
  • سيستم بانکداري مدیریت پايانه فروش و خودپرداز
  • سيستم مانيتورينگ ترافيک
  • سيستم ارتباط با درگاه هاي ديگر مانند شتاب
  • اتصال به شبکه هاي بانکي و ارايه دهندگان خدمات پرداخت (PSP)
  • صدور آني کارت در شعب
  • اعمال امتيازها بصورت ONLINE براي کارت ها
  • قابليت داشتن عمليات کيف پول الکترونيکي
  • امنيت (security) – بهره گيري از استانداردها - سيستم مديريت کارت - سيستم مديريت مشتريان - سيستم مديريت رمز - سيستم مديريت Hot list / Black list. تصديق اصالت - حسابداري عمليات کارت و تسويه – نرم افزار ترمينال خودپرداز – نرم افزار ترمينال POS

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *